Обосновани Футболни Прогнози

Тиендзин Джинмен Тайгър - Пекин Гуоан

9 Август 2023 - 14:35
Тиендзин Джинмен Тайгър
Пекин Гуоан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач между тимовете на Тиендзин Джинмен Тайгър и Пекин Гуоан от 22-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Супер Лига на Китай.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешната среща:

Тиендзин Джинмен Тайгър

Футболистите на домакините са 8-ми в таблицата с общ сбор от 30 точки, събрани след 6 победи, 12 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 20 срещи имат голова разлика 26-21. На собствения си терен тимът има 10 мача до момента, в които има 3 победи, 7 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 15-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига отборът на Тиендзин Джинмен Тайгър е записал 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, като са реализирали в вратата на противниците си 7 гола и са получили 9 гола от противниковите футболни състави.

Пекин Гуоан

Отборът на гостите от Пекин Гуоан е 6-ти в класирането с актив от 31 точки, натрупани след 8 победи, 7 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 20 двубоя е реализирал 35 попадения и е допуснал 27 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 9 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата мрежа и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига футболистите на Пекин Гуоан са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 8 получени гола.

Тиендзин Джинмен Тайгър - Пекин Гуоан - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата противника, Тиендзин Джинмен Тайгър няма спечелена нито една победа, състава на Пекин Гуоан има постигнати 4 успеха, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 4-9. В последните 2 срещи у дома с състава на Пекин Гуоан, Домакините от Тиендзин Джинмен Тайгър нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините допусна загуба в предишния кръг в Китай, а у дома е в серия от 3 последователни равенствa.

Съставът на Пекин Гуоан има успех в последната си среща в първенството, а като гост е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.