Обосновани Футболни Прогнози

Нуева Чикаго - Сан Мартин Сан Хуан

16 Август 2023 - 21:30
Нуева Чикаго
Сан Мартин Сан Хуан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между съставите на Нуева Чикаго и Сан Мартин Сан Хуан от поредния кръг на шампионата в Примера Насионал - Зона А на Аржентина.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Нуева Чикаго

Домакините от Нуева Чикаго са 6-ти в таблицата с временното класиране с 40 точки, натрупани след 10 победи, 10 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 мача са успели да вкарат 26 попадения и са позволили да им вкарат 14 гола във вратата си. У дома отборът има 13 двубоя до момента, в които има 8 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 19 гола във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 7 гола в своята врата.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Нуева Чикаго са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 4 получени гола.

Сан Мартин Сан Хуан

Гостуващият отбор на Сан Мартин Сан Хуан е 7-ми във временното подреждане с 40 точки, записани след 11 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача е вкарал 34 гола в противниковата врата и е допуснал 31 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е играл 13 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 7 загуби, отбелязал е 11 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 22 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Насионал - Зона А футболистите на Сан Мартин Сан Хуан са постигнали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 12 получени гола.

Нуева Чикаго - Сан Мартин Сан Хуан - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата съперника, съставът на Нуева Чикаго има спечеленa една победа, отбора на Сан Мартин Сан Хуан има постигнати 3 успеха, а в 1 мач двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 2-4. В последната среща на своя стадион срещу Сан Мартин Сан Хуан, Домакините от Нуева Чикаго имат една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Нуева Чикаго стигна до реми в предишния си мач в Аржентина, а на собствения си терен е с 2 последователни успеха.

Отборът на гостите от Сан Мартин Сан Хуан има победа в предишния си мач в първенството, а далеч от дома е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.