Обосновани Футболни Прогнози

Ескилсмине - Торнс

14 Август 2023 - 20:00
Ескилсмине
Торнс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
3 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да анализирам двубоя от 18-ия кръг на футболния шампионат в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг между футболните отбори на Ескилсмине и Торнс.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Ескилсмине

Ескилсмине заемат 5-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 мача имат положителна голова разлика 29-16. На домашна сцена съставът на Ескилсмине има 8 мача, в които има 5 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг съставът на Ескилсмине има записани 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 14-7.

Торнс

Гостуващият състав на Торнс е на 8-ма позиция в класирането с актив от 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи има отрицателна голова разлика 14-20. При визитите си отборът има 8 срещи, в които има 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Торнс са записали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са отбелязали 8 гола и са получили 5 гола.

Ескилсмине - Торнс - преки срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Ескилсмине няма нито 1 победа, състава на Торнс има спечеленa една победа, а 4 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 5-6. В последните 2 двубоя на своя терен с състава на Торнс, Домакините от Ескилсмине нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Ескилсмине е в серия от 4 поредни равенствa в Швеция, а на своя стадион е с 2 ремита.

Тимът на гостите записа равенство в предишната си среща в шампионата на Швеция, а като гост записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.