Обосновани Футболни Прогнози

ОЛС Оулу - ОТП Оулу

20 Август 2023 - 18:00
ОЛС Оулу
ОТП Оулу
Прогноза: 1
Коефициент: 1.51
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния двубой между отборите на ОЛС Оулу и ОТП Оулу от 15-ия кръг на футболния сезон в Каконен Група С на Финландия.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

ОЛС Оулу

Домакините от ОЛС Оулу са лидери в таблицата с временното подреждане със събрани 30 точки, постигнати след 9 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи имат голова разлика 37-13. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели ОЛС Оулу има 7 мача до момента, в които е записал 6 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 22-1.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на ОЛС Оулу имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 20 гола и получени 6 гола.

ОТП Оулу

Гостуващият отбор на ОТП Оулу е 5-ти в класирането със събрани 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 14 срещи има голова разлика 25-21. При гостуванията си отборът е играл 6 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-10.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на ОТП Оулу са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са отбелязали 15 попадения и са инкасирали 8 гола.

ОЛС Оулу - ОТП Оулу - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата състава, ОЛС Оулу има спечелени 2 победи, а отбора на ОТП Оулу има постигнати 3 победи, при обща голова разлика 7-9. В предишните 2 мача пред своите почитатели с ОТП Оулу, Домакините от ОЛС Оулу нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има успех в последната си среща в шампионата на Финландия, а на своя стадион е с 4 последователни победи.

Съставът на гостите от ОТП Оулу е в серия от 3 последователни успеха в Финландия, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.51 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.