Обосновани Футболни Прогнози

Йерв Гримстад - Мос

5 Август 2023 - 16:00
Йерв Гримстад
Мос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам футболния двубой от 16-ия кръг на настоящият сезон в Норвегия в турнира Първа Дивизия между футболистите на Йерв Гримстад и Мос.

Време е за информацията за предстоящата среща:

Йерв Гримстад

Домакините от Йерв Гримстад са 8-ми в класирането с 21 точки, от 6 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи са вкарали 24 гола и са инкасирали 27 попадения в мрежата си. На своя терен Йерв Гримстад има 8 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Йерв Гримстад е постигнал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 12-13.

Мос

Гостуващият тим на Мос е 7-ми във временното класиране с 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи е вкарал 18 попадения в противниковата врата и е инкасирал 20 гола в собствената врата. Далеч от дома тимът е играл 7 двубоя до момента, в които е записал една победа, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-15.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Мос е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

Йерв Гримстад - Мос - преки срещи

В предишната среща между двата тима, Йерв Гримстад няма записана нито 1 победа, а тима на Мос е постигнал 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Йерв Гримстад допусна загуба в предишния кръг в първенството, а у дома е в серия от 3 успеха.

Тимът на гостите от Мос е в серия от 2 поредни победи в първенството на Норвегия, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.