Обосновани Футболни Прогнози

Тебю ФК - Стоксунд

12 Август 2023 - 17:00
Тебю ФК
Стоксунд
Прогноза: 1
Коефициент: 2.11
1 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между отборите на Тебю ФК и Стоксунд от поредния кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия - Север на Швеция.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Тебю ФК

Тебю ФК заемат 9-та позиция във временното подреждане с общ актив от 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача имат голова разлика 22-26. Като домакин тимът на Тебю ФК е изиграл 8 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 13 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Север футболистите на Тебю ФК са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-13.

Стоксунд

Тимът на гостите от Стоксунд е 16-ти във временното подреждане със събрани 12 точки, след 4 победи и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи има голова разлика 21-33. При визитите си отборът е играл 7 мача, в които е записал 3 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 13-16.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Стоксунд са постигнали една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 7-16.

Тебю ФК - Стоксунд - директни двубои

В последната среща между двата отбора, Тебю ФК има спечеленa 1 победа, а състава на Стоксунд няма нито една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 3 загуби в шампионата на Швеция, а при домакинствата си допусна поражение в последния си мач.

Отборът на Стоксунд е в серия от 2 последователни поражения в първенството на Швеция, а далеч от дома е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.11 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.