Обосновани Футболни Прогнози

Лейкнир Фаскрудсфирди - Хугин

27 Август 2016 - 17:00
Лейкнир Фаскрудсфирди
Хугин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 4
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе приковано от сблъсъка между футболните отбори на Лейкнир Фаскрудсфирди и Хугин от поредния кръг на настоящето първенство в Първа Дивизия на Исландия. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Хугин.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Лейкнир Фаскрудсфирди

Футболистите на Лейкнир Фаскрудсфирди са 12-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя са успели да отбележат 19 гола във вратата на противниците си и са получили 33 попадения във вратата си. У дома отборът на Лейкнир Фаскрудсфирди е изиграл 8 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 11 попадения в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Лейкнир Фаскрудсфирди имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 14 гола.

Хугин

Тимът на гостите от Хугин е 11-ти в класирането със събрани 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 17 срещи е реализирал 14 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 23 попадения в своята врата. Далеч от дома тимът е играл 8 двубоя, в които е записал една победа, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 7-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на Хугин е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Лейкнир Фаскрудсфирди - Хугин - директни мачове

В предишната среща между двата съперника, Лейкнир Фаскрудсфирди е записал 1 победа, а тима на Хугин няма постигната нито една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има загуба в последната си среща в първенството на Исландия, а при домакинствата си има успех в последния си мач.

Тимът на гостите има неуспех в предишния си двубой в Исландия, а на чужд терен има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.