Обосновани Футболни Прогнози

Монтана - Локомотив Пловдив

12 Август 2016 - 19:00
Монтана
Локомотив Пловдив
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболистите на Монтана и Локомотив Пловдив от 3-ия кръг на шампионата в България в Първа ПФЛ. Треньорът на домакините Стевица Кузмановски извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Локомотив Пловдив на Огоста.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Монтана

Футболистите на Монтана са на 12-то място в класирането с една записана точка, след 1 равенство и една загуба от началото на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 2 срещи са реализирали 0 попадения в противниковата врата и са инкасирали 1 попадения в собствената мрежа. На своя терен тимът на Монтана все още няма изиграна среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Монтана имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са реализирали 4 попадения и са инкасирали 9 попадения.

Локомотив Пловдив

Отборът на гостите от Локомотив Пловдив е на 8-мо място във временното класиране с общ актив от 2 точки, след 2 равни срещи от началото на новото първенство, като в изиграните общо 2 срещи има голова разлика 3-3. Далеч от дома отборът е играл един мач, в който има 1 равенство, вкарал е едва едно попадение в противниковата врата и е получил едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа ПФЛ тимът на Юве е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 7 гола.

Монтана - Локомотив Пловдив - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Славата има постигнатa 1 победа, а отбора на Локомотив Пловдив има спечелени 4 победи, при общо голово съотношение 2-8. В предишните 2 мача пред своите фенове с състава на Локомотив Пловдив, Домакините от Монтана имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в последния си двубой в България, а на своя стадион допусна загуба в предишната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни ремита в България, а на чужд терен постигна реми в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.