Обосновани Футболни Прогнози

Вердер Бремен II - Оснабрюк

26 Август 2016 - 20:00
Вердер Бремен II
Оснабрюк
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
4 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните тимове на Вердер Бремен II и Оснабрюк от 5-ия кръг на футболния шампионат в Германия в турнира Трета Лига. Вердер Бремен II излизат срещу Оснабрюк на домашния си терен.

Време е за статистиката за предстоящия мач:

Вердер Бремен II

Вердер Бремен II са 17-ти във временното подреждане с 3 точки, след една победа и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 4 мача са отбелязали 3 попадения в мрежата на противниците си и са допуснали 9 попадения в собствената мрежа. На собствения си терен тимът е играл 2 мача, в които има 2 последователни загуби,, при обща голова разлика 1-6.

В предишните си 6 официални срещи в Трета Лига играчите на Вердер Бремен II имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-10.

Оснабрюк

Гостуващият състав на Оснабрюк е 4-ти в класирането с 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като тима все още няма загуба от старта на сезона, като в изиграните 4 мача има голова разлика 7-5. Далеч от дома тимът е изиграл 2 двубоя досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и все още няма загуба навън, при обща голова разлика 3-2.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Оснабрюк има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 9 попадения и са им вкарали 10 попадения.

Вердер Бремен II - Оснабрюк - преки мачове

В последните 2 изиграни мача между двата съперника, Вердер Бремен II няма нито една победа, а състава на Оснабрюк е записал 2 успеха, при обща голова разлика 1-4. В предишната среща у дома с състава на Оснабрюк, играчите на Вердер Бремен II нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Вердер Бремен II постигна победа в предишната си среща в Германия, а у дома е в серия от 2 последователни загуби.

Тимът на Оснабрюк има победа в последния кръг в Германия, а при визитите си постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.