Обосновани Футболни Прогнози

Вестманаейяр - Фьолнир Рейкявик

3 Август 2016 - 21:00
Вестманаейяр
Фьолнир Рейкявик
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между тимовете на Вестманаейяр и Фьолнир Рейкявик от поредния кръг на футболния шампионат в Исландия в Висша Лига.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Вестманаейяр

Домакините от Вестманаейяр са 9-ти в класирането с актив от 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя имат голова разлика 12-14. Пред собствените си фенове тимът има 6 двубоя досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 7 гола във вратата на противниците си и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Вестманаейяр имат записани една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 3-8.

Фьолнир Рейкявик

Съставът на гостите от Фьолнир Рейкявик заема 4-та позиция в таблицата с актив от 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя има голова разлика 24-16. Навън отборът е изиграл 6 двубоя, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Фьолнир Рейкявик са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в вратата на противниците си 13 попадения и са допуснали 9 гола от играчите на съперниците си.

Вестманаейяр - Фьолнир Рейкявик - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата отбора, Вестманаейяр е спечелил 2 победи, а отбора на Фьолнир Рейкявик има записани 3 победи, при обща голова разлика 8-8. В последните 2 срещи на своя терен срещу тима на Фьолнир Рейкявик, футболистите на Вестманаейяр са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Вестманаейяр има неуспех в последния кръг в първенството, а на собствения си терен постигна равенство в последната си среща.

Съставът на Фьолнир Рейкявик записа равенство в последния си двубой в шампионата на Исландия, а като гост има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.