Обосновани Футболни Прогнози

Манчестър Сити - Съндърланд

13 Август 2016 - 19:30
Манчестър Сити
Съндърланд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе футболния мач от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Премиършип на Англия между Манчестър Сити и Съндърланд.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен сблъсък:

Манчестър Сити

Играчите на състава домакин са 4-ти във временното класиране с актив от 66 точки, записани след 19 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 38 двубоя имат положителна голова разлика 71-41. На своя стадион Сините има 19 срещи до момента, в които има 12 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 47 гола в противниковата врата и е получил 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип отборът на Сините има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 13-8.

Съндърланд

Съставът на гостите от Съндърланд се намира на 17-та позиция в класирането с 39 точки, постигнати след 9 победи, 12 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 38 срещи е отбелязал 48 попадения в противниковата врата и е получил 62 попадения във вратата си. При гостуванията си отборът има 19 мача досега, в които има 3 победи, 6 равенства и 10 загуби, при обща голова разлика 25-42.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип отборът на Черните котки е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 5 гола.

Манчестър Сити - Съндърланд - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, тимът на Манчестър Сити е спечелил 4 успеха, отбора на Съндърланд няма записана нито една победа, а в една среща двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 14-6. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Съндърланд, Домакините от Манчестър Сити са записали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 2 поредни равенствa в първенството, а на своя стадион записа реми в последната си среща.

Тимът на гостите от Съндърланд постигна реми в предишния си мач в Англия, а далеч от дома е в серия от 2 равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.