Обосновани Футболни Прогнози

Енисей Красноярск - Спартак Москва 2

17 Август 2016 - 15:30
Енисей Красноярск
Спартак Москва 2
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните отбори на Енисей Красноярск и Спартак Москва 2 от 8-ия кръг на настоящето футболно първенство в Русия в турнира Първа Дивизия. Енисей Красноярск приемат на своя терен противниковия футболен отбор на Спартак Москва 2.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Енисей Красноярск

Домакините от Енисей Красноярск са 12-ти в класирането с общ актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 7 двубоя са реализирали 3 гола и са получили 5 гола в мрежата си. На собствения си терен Енисей Красноярск има 4 срещи досега, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още не е записал нито една победа у дома, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и е получил 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Енисей Красноярск е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 4 гола.

Спартак Москва 2

Тимът на гостите от Спартак Москва 2 заема 5-то място в таблицата с общ сбор от 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи е реализирал 9 попадения и е инкасирал 10 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 2 двубоя, в които има едно равенство и 1 загуба и все още са без победа навън, при обща голова разлика 1-5.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Спартак Москва 2 е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали 9 попадения и са им вкарали 10 попадения.

Енисей Красноярск - Спартак Москва 2 - директни мачове

В предишните 2 сблъсъка между двата състава, тимът на Енисей Красноярск не е постигнал нито 1 победа, а състава на Спартак Москва 2 има спечелени 2 победи, при общо голово съотношение 0-6. В предишната среща на своя терен срещу състава на Спартак Москва 2, футболистите на Енисей Красноярск нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините постигна победа в последния си двубой в първенството, а у дома е в серия от 2 загуби.

Съставът на гостите от Спартак Москва 2 е в серия от 2 поредни загуби в Русия, а далеч от дома има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.