Обосновани Футболни Прогнози

Левадия Талин - Силамае Калев

6 Август 2016 - 16:00
Левадия Талин
Силамае Калев
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска видях изключително много добрите коефициенти в футболната среща между футболните състави на Левадия Талин и Силамае Калев от 22-ия кръг на шампионата в Естония в Мейстрилига.

Време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Левадия Талин

Играчите на домакините са 2-ри в класирането с актив от 46 точки, събрани след 14 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача са реализирали 42 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 17 попадения във вратата си. На домашна сцена тимът е изиграл 10 мача досега, в които има 7 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 20-4.

В последните си 6 официални мача в Мейстрилига тимът на Левадия Талин има в актива си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 17 попадения и са допуснали 8 попадения от своите съперници.

Силамае Калев

Гостуващият отбор на Силамае Калев заема 5-то място в класирането с общ сбор от 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи има голова разлика 35-26. Като гост съставът е играл 10 срещи досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Мейстрилига отборът на Силамае Калев има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, като са записали 16 попадения и са допуснали 5 гола.

Левадия Талин - Силамае Калев - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата тима, Левадия Талин има постигнати 4 успеха, отбора на Силамае Калев не е постигнал нито една победа, а в 1 двубой двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 10-4. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу тима на Силамае Калев, футболистите на Левадия Талин имат 2 победи.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините има неуспех в последния кръг в първенството на Естония, а у дома е с 4 успеха.

Съставът на Силамае Калев е в серия от 4 успеха в първенството, а далеч от дома постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.