Обосновани Футболни Прогнози

Розенборг - Согндал

14 Август 2016 - 19:00
Розенборг
Согндал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния двубой между тимовете на Розенборг и Согндал от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Норвегия в турнира Типелиген. Треньора на домакините извежда на Леркендал своите футболисти срещу Согндал.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Розенборг

Розенборг се намират на първо място във временното подреждане с 46 точки, събрани след 14 победи, 4 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 19 мача са вкарали 43 гола и са инкасирали 13 гола в своята врата. На домашна сцена Розенборг е играл 9 мача до момента, в които е записал 9 последователни успеха, реализирал е 28 гола в противниковата врата и е допуснал 5 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Типелиген съставът на Розенборг има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 18 гола и получени 6 гола.

Согндал

Гостуващият състав на Согндал се намира на 9-то място в таблицата с временното подреждане с 26 точки, постигнати след 6 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи е отбелязал 22 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 21 гола в собствената врата. Навън тимът е играл 9 двубоя, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-8.

В предишните си 6 официални мача в Типелиген футболистите на Согндал са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 10 гола и са инкасирали 8 попадения.

Розенборг - Согндал - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата съперника, тимът на Розенборг има записани 4 успеха, отбора на Согндал няма спечелена нито 1 победа, а в 1 среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 10-2. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Согндал, играчите на Розенборг имат 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 поредни успеха в първенството, а на своя стадион е в серия от 4 успеха.

Отборът на гостите има загуба в предишния кръг в шампионата на Норвегия, а като гост има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.