Обосновани Футболни Прогнози

КАА Гент - Вестерло

21 Август 2016 - 21:00
КАА Гент
Вестерло
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
4 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за футболния мач от 4-ия кръг на футболния сезон в Белгия в турнира Първа Дивизия А между футболните състави на КАА Гент и Вестерло.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

КАА Гент

Футболистите на домакините от КАА Гент са 7-ми в класирането с общ сбор от 5 точки, след една победа и 2 равенства, като тима все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните 3 срещи имат голова разлика 3-2. На домашна сцена тимът на КАА Гент е изиграл 1 мач, в който е записал една победа, при обща голова разлика 1-0.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Биволите има в актива си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са записали в противниковата врата 8 гола и са инкасирали 5 гола от противниковите футболни тимове.

Вестерло

Гостуващият тим на Вестерло е 15-ти в класирането само с 1 спечелена точка, след едно равенство и 2 загуби от старта на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 3 двубоя е отбелязал 3 попадения и е допуснал 7 гола в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 1 мач до момента, в който е записал една загуба, при обща голова разлика 0-3.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Вестерло има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 11 гола.

КАА Гент - Вестерло - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата състава, съставът на КАА Гент има записани 3 успеха, отбора на Вестерло няма записана нито една победа, а в 2 мача двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 13-2. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Вестерло, Домакините от КАА Гент са записали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на КАА Гент постигна равенство в предишния кръг в Белгия, а на своя стадион постигна победа в предишния си мач.

Съставът на Вестерло е с 2 поражения в шампионата, а при визитите си е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.