Обосновани Футболни Прогнози

Жюнес Еш - Юнион Титус Петанж

8 Август 2016 - 21:00
Жюнес Еш
Юнион Титус Петанж
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от срещата между футболистите на Жюнес Еш и Юнион Титус Петанж от 2-ия кръг на текущото първенство в Люксембург в Национална Дивизия.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Жюнес Еш

Играчите на Жюнес Еш се намират на 13-то място в класирането с нула точки от началото на новия сезон, като са отбелязали 0 гола и са допуснали 0 попадения в своята врата. На собствения си стадион Жюнес Еш все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални мача в Национална Дивизия тимът на Жюнес Еш е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са разписали в вратата на своите противници 20 гола и са инкасирали 8 гола от играчите на съперниците си.

Юнион Титус Петанж

Гостуващият отбор на Юнион Титус Петанж заема 13-та позиция в класирането без нито една точка, от старта на новия сезон, като има голова разлика 0-0. Навън съставът все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Юнион Титус Петанж са постигнали една победа и 5 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 6 попадения и са инкасирали 17 попадения от противниковите тимове.

Жюнес Еш - Юнион Титус Петанж - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Жюнес Еш има спечелени 4 победи, а отбора на Юнион Титус Петанж има записанa 1 победа, при общо голово съотношение 9-4. В последните 2 мача у дома с Юнион Титус Петанж, Домакините от Жюнес Еш са записали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 поредни успеха в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на гостите от Юнион Титус Петанж е в серия от 4 поредни загуби в Люксембург, а като гост е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.