Обосновани Футболни Прогнози

Суфанабури - Чонбури

29 Юни 2016 - 15:00
Суфанабури
Чонбури
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам сблъсъка от 19-ия кръг на футболния шампионат в Таи Висша Лига на Тайланд между тимовете на Суфанабури и Чонбури.

Време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Суфанабури

Домакините са 9-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 24 точки, след 6 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 18 двубоя са вкарали 17 гола и са инкасирали 16 попадения в мрежата си. Пред собствените си почитатели Суфанабури има 9 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-6.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Суфанабури има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 5 гола и са им вкарали 6 попадения.

Чонбури

Съставът на гостите от Чонбури е на 8-мо място в класирането с 26 точки, натрупани след 7 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 18 мача е отбелязал 25 гола и е получил 19 гола в своята мрежа. Навън отборът е играл 9 двубоя досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-10.

В последните си 6 официални двубоя в Таи Висша Лига съставът на Чонбури е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-7.

Суфанабури - Чонбури - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, отборът на Суфанабури има постигнатa една победа, отбора на Чонбури няма спечелена нито една победа, а 4 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу отбора на Чонбури, Домакините от Суфанабури нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Суфанабури постигна победа в последния кръг в първенството, а при домакинствата си постигна успех в последния си мач.

Тимът на гостите от Чонбури е в серия от 2 успеха в първенството на Тайланд, а при гостуванията си има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.