Обосновани Футболни Прогнози

Мялби - Одеволд

18 Юни 2016 - 17:00
Мялби
Одеволд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните състави на Мялби и Одеволд от поредния кръг на настоящият сезон в Първа Дивизия - Юг на Швеция. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу противниковия отбор на Одеволд.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Мялби

Домакините са 11-ти в класирането с 10 точки, натрупани след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи са отбелязали 8 попадения в противниковата врата и са инкасирали 11 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Мялби има 4 двубоя до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и една загуба, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Мялби имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 4 попадения и са получили 8 гола.

Одеволд

Гостуващият състав на Одеволд се намира на 8-мо място във временното подреждане с актив от 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя е успял да реализира 13 попадения и е позволил да му отбележат 13 попадения в мрежата си. Като гост съставът е играл 4 мача, в които има 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 8-7.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг съставът на Одеволд има записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Мялби - Одеволд - директни двубои

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Мялби допусна поражение в предишния си двубой в Швеция, а на своя стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите от Одеволд има загуба в предишния си мач в Швеция, а на чужд терен има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.