Обосновани Футболни Прогнози

Бюасен - ХамКам

4 Юни 2016 - 17:00
Бюасен
ХамКам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.73
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Бюасен и ХамКам от 9-ия кръг на първенството в Норвегия в Втора Дивизия - Група 2. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на ХамКам.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Бюасен

Домакините от Бюасен са 9-ти във временното подреждане с общ актив от 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя са отбелязали 12 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 20 попадения в мрежата си. На домашна сцена Бюасен е изиграл 4 двубоя, в които е записал 3 победи и 1 загуба, при голова разлика 10-8.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Бюасен имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 15 гола.

ХамКам

Тимът на гостите от ХамКам е 4-ти във временното подреждане с актив от 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните 8 срещи е отбелязал 15 гола и е получил 13 гола в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 4 мача досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 2 тимът на ХамКам има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са разписали 12 гола и са допуснали 10 гола.

Бюасен - ХамКам - директни двубои

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините допусна неуспех в предишната си среща в Норвегия, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на гостите от ХамКам записа равенство в последната си среща в Норвегия, а на чужд терен е с 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.73 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.