Обосновани Футболни Прогнози

Лейкнир Рейкявик - КА Акурейри

12 Юни 2016 - 17:00
Лейкнир Рейкявик
КА Акурейри
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните тимове на Лейкнир Рейкявик и КА Акурейри от поредния кръг на сезона в Първа Дивизия на Исландия. Треньора на домакините извежда на Лейкнисвьолур своите играчи срещу КА Акурейри.

Време е за информацията за днешния сблъсък:

Лейкнир Рейкявик

Футболистите на отбора домакин се намират на трето място в таблицата с актив от 10 точки, записани след 3 победи, едно равенство и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 5 мача са вкарали 7 попадения и са получили 5 попадения в мрежата си. На домашна сцена съставът на Лейкнир Рейкявик е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, при голова разлика 6-1.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Лейкнир Рейкявик имат в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 11-5.

КА Акурейри

Гостуващият състав на КА Акурейри заема втора позиция в класирането с 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 5 мача е отбелязал 8 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 6 гола във вратата си. Като гост съставът е играл 2 двубоя досега, в които има 1 победа и една загуба, реализирал е 2 гола във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на КА Акурейри имат в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 11 гола и са инкасирали 6 попадения от своите противници.

Лейкнир Рейкявик - КА Акурейри - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Лейкнир Рейкявик има спечелени 4 победи, отбора на КА Акурейри няма нито 1 победа, а в 1 двубой двата отбора не са успели да се победят, при обща голова разлика 7-3. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на КА Акурейри, футболистите на Лейкнир Рейкявик са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Лейкнир Рейкявик има поражение в предишния си мач в Исландия, а при домакинствата си стигна до равенство в предишния си мач.

Тимът на гостите от КА Акурейри постигна реми в предишния кръг в шампионата на Исландия, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.