Обосновани Футболни Прогнози

ЕсПа Еспоо - Оланд

28 Юни 2016 - 16:30
ЕсПа Еспоо
Оланд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
1 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Каконен Група В на Финландия между тимовете на ЕсПа Еспоо и Оланд.

Накратко малко факти и статистика за днешния мач:

ЕсПа Еспоо

Домакините от ЕсПа Еспоо са 10-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача имат отрицателна голова разлика 4-25. На домашна сцена ЕсПа Еспоо е изиграл 3 двубоя досега, в които е записал една победа, едно равенство и една загуба, реализирал е 3 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Каконен Група В съставът на ЕсПа Еспоо има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-16.

Оланд

Съставът на гостите от Оланд заема 8-мо място в таблицата с временното подреждане с 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 9 срещи има отрицателна голова разлика 13-16. Далеч от дома съставът е изиграл 4 мача досега, в които е записал 3 равенства и една загуба и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 4-8.

В последните си 6 официални двубоя в Каконен Група В отборът на Оланд има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 11 получени гола.

ЕсПа Еспоо - Оланд - преки срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на ЕсПа Еспоо има поражение в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в последната си среща в шампионата, а далеч от дома е с 3 последователни ремита.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.