Обосновани Футболни Прогнози

Иртиш Павлодар - Жетису Талдикорган

25 Юни 2016 - 16:00
Иртиш Павлодар
Жетису Талдикорган
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя между отборите на Иртиш Павлодар и Жетису Талдикорган от 19-ия кръг на футболния шампионат в Казахстан - Висша Лига. Иртиш Павлодар излизат срещу играчите на Жетису Талдикорган на своя терен.

Накратко информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Иртиш Павлодар

Играчите на домакините от Иртиш Павлодар са трети в таблицата с временното подреждане с актив от 35 точки, записани след 10 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя са успели да вкарат 28 попадения и са инкасирали 10 попадения в мрежата си. У дома тимът на Иртиш Павлодар е изиграл 9 срещи досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и нито една загуба у дома, вкарал е 17 гола в противниковата врата и е получил 5 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Иртиш Павлодар са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Жетису Талдикорган

Тимът на гостите от Жетису Талдикорган е 9-ти във временното подреждане с общ сбор от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 17 мача има голова разлика 18-25. При гостуванията си съставът е изиграл 8 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 10-11.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Жетису Талдикорган са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали 7 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Иртиш Павлодар - Жетису Талдикорган - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Иртиш Павлодар има спечелени 3 победи, отбора на Жетису Талдикорган няма постигната нито 1 победа, а 2 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 7-2. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Жетису Талдикорган, Домакините от Иртиш Павлодар са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Иртиш Павлодар постигна реми в последния кръг в Казахстан, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Тимът на гостите от Жетису Талдикорган има загуба в последния кръг в първенството, а при гостуванията си постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.