Обосновани Футболни Прогнози

Уленсакер Киса - Йерв Гримстад

29 Май 2016 - 19:00
Уленсакер Киса
Йерв Гримстад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от футболния двубой между футболните състави на Уленсакер Киса и Йерв Гримстад от поредния кръг на футболното първенство в Норвегия в турнира Адеколиген. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Йерв Гримстад на своя терен.

Време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

Уленсакер Киса

Уленсакер Киса са 15-ти в таблицата с общ актив от 5 точки, от една победа, 2 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 9 мача имат отрицателна голова разлика 13-17. На домашна сцена Уленсакер Киса има 5 срещи досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-9.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Уленсакер Киса е записал една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 10-12.

Йерв Гримстад

Гостуващият тим на Йерв Гримстад е 10-ти в таблицата с временното подреждане с 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 9 мача е реализирал 8 попадения и е допуснал 13 попадения в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 4 мача до момента, в които е записал 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 2-7.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Йерв Гримстад е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-9.

Уленсакер Киса - Йерв Гримстад - директни мачове

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Уленсакер Киса има поражение в предишния си мач в първенството, а у дома постигна успех в последната си среща.

Съставът на Йерв Гримстад постигна равенство в последния си двубой в шампионата на Норвегия, а при визитите си е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.