Обосновани Футболни Прогнози

Л'Акуила - Лукезе

1 Май 2016 - 16:00
Л'Акуила
Лукезе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

За днес мисля да анализирам футболната среща от 33-ия кръг на настоящият футболен сезон в Лега Про Група B - Център на Италия между отборите на Л'Акуила и Лукезе. Треньора на домакините извежда на Стадио Томазо Фатори своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Лукезе.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящата футболна среща:

Л'Акуила

Л'Акуила са 17-ти в таблицата с 23 точки, събрани след 9 победи, 10 равенства и 13 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 32 мача имат голова разлика 32-39. У дома съставът е изиграл 16 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 7 равенства и 3 загуби, реализирал е 17 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лега Про Група B - Център играчите на Л'Акуила имат на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Лукезе

Гостуващият състав на Лукезе е 11-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 36 точки, постигнати след 9 победи, 9 равенства и 14 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 32 срещи е отбелязал 33 гола и е инкасирал 37 гола в мрежата си. При визитите си съставът има 16 срещи, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 10 загуби, вкарал е 11 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 24 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лега Про Група B - Център играчите на Лукезе са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Л'Акуила - Лукезе - директни двубои

В последните 3 изиграни сблъсъка между двата състава, Л'Акуила е записал 1 победа, а отбора на Лукезе има записани 2 победи, при общо голово съотношение 3-6. В предишната среща пред своите привърженици срещу отбора на Лукезе, Домакините от Л'Акуила имат 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Л'Акуила стигна до равенство в последната си среща в шампионата на Италия, а на собствения си стадион допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите постигна победа в последния си двубой в шампионата на Италия, а при визитите си има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.