Обосновани Футболни Прогнози

Булон - Седан

13 Май 2016 - 21:00
Булон
Седан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните тимове на Булон и Седан от 32-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Лига Национал на Франция. Треньора на домакините извежда на Стад де ла Либерасион своите футболисти срещу гостуващите играчи на Седан.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Булон

Футболистите на тима домакин заемат 10-та позиция във временното класиране с актив от 41 точки, от 11 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача имат положителна голова разлика 44-42. На домашна сцена Булон е играл 15 двубоя до момента, в които има 6 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 24-15.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал футболистите на Булон имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Седан

Гостуващият състав на Седан е на 8-ма позиция в класирането със събрани 42 точки, от 10 победи, 12 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 31 двубоя е отбелязал 30 гола в противниковата врата и е допуснал 27 попадения в своята мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 15 мача, в които има 3 победи, 8 равенства и 4 загуби, при голова разлика 13-17.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал играчите на Седан са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Булон - Седан - директни двубои

В предишният двубой между двата отбора, Булон е постигнал една победа, а отбора на Седан няма нито една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Булон е в серия от 2 последователни ремита в първенството на Франция, а на собствения си терен записа равенство в предишния си двубой.

Тимът на гостите има успех в предишния кръг в първенството, а далеч от дома допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.