Обосновани Футболни Прогнози

Жетису Талдикорган - Шахтьор Караганди

21 Май 2016 - 14:30
Жетису Талдикорган
Шахтьор Караганди
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между футболните отбори на Жетису Талдикорган и Шахтьор Караганди от 12-ия кръг на първенството в Казахстан в Висша Лига. Жетису Талдикорган излизат срещу Шахтьор Караганди на домашния си стадион.

Ето и статистиката за днешния сблъсък:

Жетису Талдикорган

Домакините са 9-ти в класирането с 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя са реализирали 11 попадения във вратата на противниците си и са получили 20 гола във вратата си. Като домакин тимът има 6 двубоя до момента, в които има една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 5-12.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Жетису Талдикорган имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-13.

Шахтьор Караганди

Гостуващият тим на Шахтьор Караганди е 10-ти в таблицата с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача е успял да реализира 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 13 попадения в своята врата. Като гост отборът има 6 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Шахтьор Караганди е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 6 гола.

Жетису Талдикорган - Шахтьор Караганди - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Жетису Талдикорган има записанa една победа, отбора на Шахтьор Караганди има записани 3 успеха, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 двубоя на своя стадион с състава на Шахтьор Караганди, футболистите на Жетису Талдикорган имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Жетису Талдикорган има успех в последния кръг в шампионата, а у дома е с 2 поражения.

Съставът на гостите от Шахтьор Караганди е в серия от 2 поредни загуби в Казахстан, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.