Обосновани Футболни Прогнози

Браун Адроге - Спортиво Естудиантес

22 Май 2016 - 17:00
Браун Адроге
Спортиво Естудиантес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния мач между футболните състави на Браун Адроге и Спортиво Естудиантес от поредния кръг на настоящият шампионат в Примера Б Насионал на Аржентина.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Браун Адроге

Домакините са 7-ми в таблицата с временното класиране с 22 точки, постигнати след 5 победи, 7 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя имат положителна голова разлика 23-21. Пред собствените си горещи фенове Браун Адроге е играл 7 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 14-10.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Б Насионал тимът на Браун Адроге има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Спортиво Естудиантес

Гостуващият тим на Спортиво Естудиантес е 14-ти в таблицата с актив от 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя има голова разлика 14-16. На чужд терен тимът има 7 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-10.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Спортиво Естудиантес е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 6 попадения и са им вкарали 6 попадения.

Браун Адроге - Спортиво Естудиантес - директни двубои

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Браун Адроге е с 2 последователни равни срещи в първенството на Аржентина, а при домакинствата си записа равенство в предишния си мач.

Тимът на Спортиво Естудиантес стигна до равенство в последната си среща в първенството на Аржентина, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.