Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Паули - Кайзерслаутерн

15 Май 2016 - 16:30
Санкт Паули
Кайзерслаутерн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
5 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболната среща от 34-ия кръг на шампионата в Втора Бундеслига на Германия между футболните тимове на Санкт Паули и Кайзерслаутерн.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия сблъсък:

Санкт Паули

Санкт Паули са 4-ти във временното подреждане с актив от 50 точки, записани след 14 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 двубоя имат голова разлика 40-37. На домашна сцена тимът има 16 двубоя, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 6 загуби, вкарал е 21 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига футболистите на Пиратите на Лигата имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали 6 гола и са получили 8 попадения.

Кайзерслаутерн

Гостуващият тим на Кайзерслаутерн се намира на 9-то място във временното класиране със събрани 45 точки, записани след 12 победи, 9 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 33 срещи има голова разлика 47-42. На чужд терен тимът е играл 16 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 29 гола в противниковата врата и е допуснал 23 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига футболистите на Червените дяволи имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 11-3.

Санкт Паули - Кайзерслаутерн - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Санкт Паули е спечелил 2 успеха, а отбора на Кайзерслаутерн има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 8-11. В предишните 2 мача у дома срещу състава на Кайзерслаутерн, футболистите на Санкт Паули нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни загуби в първенството на Германия, а у дома допусна поражение в предишната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни победи в шампионата, а на чужд терен е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 5 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.