Обосновани Футболни Прогнози

ЛАСК Линц - Капфенберг

20 Май 2016 - 19:30
ЛАСК Линц
Капфенберг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 35-ия кръг на сезона в Ерсте Лига на Австрия между футболните отбори на ЛАСК Линц и Капфенберг.

Но нека да разгледаме информацията за днешната среща:

ЛАСК Линц

Домакините са втори в таблицата с временното класиране с общ сбор от 68 точки, натрупани след 21 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 двубоя са реализирали 60 гола във вратата на противниците си и са получили 33 гола в мрежата си. На домашна сцена Черно-белите е играл 17 двубоя досега, в които има 13 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 28-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Черно-белите е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 13 вкарани и 7 получени гола.

Капфенберг

Гостуващият тим на Капфенберг е на 6-та позиция във временното класиране с общ сбор от 48 точки, записани след 14 победи, 6 равенства и 14 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 34 двубоя е успял да отбележи 61 попадения и е допуснал 60 попадения в собствената мрежа. Навън тимът е изиграл 17 срещи досега, в които има 9 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 32-25.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Капфенберг са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 13-10.

ЛАСК Линц - Капфенберг - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата противника, съставът на ЛАСК Линц е спечелил 3 победи, отбора на Капфенберг е спечелил 1 победа, а в един сблъсък двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 11-5. В предишните 2 срещи у дома срещу Капфенберг, Домакините от ЛАСК Линц са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините допусна загуба в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен има загуба в последния си мач.

Отборът на гостите от Капфенберг записа реми в последната си среща в първенството, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.