Обосновани Футболни Прогнози

Видар - Нест-Сотра

11 Юни 2016 - 17:00
Видар
Нест-Сотра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.64
0 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между тимовете на Видар и Нест-Сотра от 10-ия кръг на шампионата в Втора Дивизия - Група 3 на Норвегия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Нест-Сотра на своя терен.

Информацията за днешния двубой:

Видар

Домакините заемат трета позиция във временното класиране с общ сбор от 19 точки, след 6 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача имат голова разлика 24-16. На собствения си стадион Видар е играл 4 двубоя, в които е записал 3 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 13-3.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Видар са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 15 вкарани и 11 получени гола.

Нест-Сотра

Тимът на гостите от Нест-Сотра е 1-ви в таблицата с временното класиране с актив от 24 точки, след 8 победи и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 9 мача има положителна голова разлика 29-7. При визитите си отборът е играл 4 мача досега, в които е записал 3 победи и 1 загуба, реализирал е 14 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 3 съставът на Нест-Сотра има записани 6 победи и доказват, че се намират чудесна форма, при обща голова разлика вкарани 24 гола и получени 4 гола.

Видар - Нест-Сотра - директни срещи

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Видар е с 2 поредни победи в Норвегия, а у дома стигна до равенство в последния си мач.

Съставът на Нест-Сотра е в серия от 6 успеха в шампионата на Норвегия, а далеч от дома е в серия от 3 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.64 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.