Обосновани Футболни Прогнози

Тьонсберг - Аскер

5 Юни 2016 - 19:00
Тьонсберг
Аскер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.67
4 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да разгледам мача от 9-ия кръг на футболния шампионат в Втора Дивизия - Група 4 на Норвегия между съставите на Тьонсберг и Аскер. Тьонсберг посрещат на домашния си стадион противниковия отбор на Аскер.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Тьонсберг

Домакините се намират на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 8 срещи са успели да вкарат 8 гола и са позволили да им отбележат 16 попадения в мрежата си. Пред собствените си верни почитатели Тьонсберг е играл 4 двубоя, в които има 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Тьонсберг са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-14.

Аскер

Тимът на гостите от Аскер е 8-ми във временното подреждане с актив от 12 точки, след 4 победи и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 8 двубоя е вкарал 10 попадения и е позволил да му отбележат 11 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е играл 4 двубоя, в които има 1 победа и 3 загуби, при голова разлика 4-8.

В последните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 4 отборът на Аскер има записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 10 получени гола.

Тьонсберг - Аскер - директни срещи

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Тьонсберг е в серия от 2 поражения в шампионата, а у дома допусна загуба в предишната си среща.

Съставът на гостите от Аскер е с 2 последователни поражения в първенството, а при гостуванията си е с 3 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.67 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.