Обосновани Футболни Прогнози

Гриндавик - Селфос

24 Юни 2016 - 22:15
Гриндавик
Селфос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се състои сблъсъка от поредния кръг на текущото футболно първенство в Първа Дивизия на Исландия между съставите на Гриндавик и Селфос. Треньора на домакините извежда на Гриндавикурвьолур своите футболисти срещу противниковия отбор на Селфос.

Ето и статистиката за предстоящия сблъсък:

Гриндавик

Играчите на Гриндавик са трети във временното класиране с 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 мача са успели да реализират 14 попадения и са получили 6 гола в собствената врата. На собствения си стадион Гриндавикурвьолур тимът има 3 двубоя досега, в които е записал само победи, отбелязал е 12 гола в мрежата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Гриндавик е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 14 вкарани и 6 получени гола.

Селфос

Тимът на гостите от Селфос е 6-ти в таблицата с временното подреждане с 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 двубоя има голова разлика 8-8. Навън тимът е играл 2 двубоя до момента, в които има 1 победа и една загуба, при голова разлика 3-3.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Селфос са записали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Гриндавик - Селфос - директни двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Гриндавик е постигнал 2 победи, Селфос е спечелил 1 победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 10-5. В последните 2 мача на своя терен срещу тима на Селфос, Домакините от Гриндавик са записали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Гриндавик има загуба в последния си мач в първенството на Исландия, а на своя стадион е в серия от 4 успеха.

Съставът на гостите има успех в последната си среща в Исландия, а при визитите си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.