Обосновани Футболни Прогнози

Аячо - Ница

25 Август 2013 - 18:00
Аячо
Ница
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболистите на Аячо и Ница от поредния кръг на текущият сезон в Лига 1 на Франция.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Аячо

Футболистите на Аячо се намират на 14-то място в таблицата с временното класиране само с една записана точка, след едно равенство и една загуба от началото на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните 2 срещи имат голова разлика 1-2. У дома съставът има един двубой досега, в който е записал 1 загуба, при голова разлика 0-1.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Аячо има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при голова разлика 3 вкарани и 7 получени гола.

Ница

Гостуващият състав на Ница е 12-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 2 двубоя има отрицателна голова разлика 2-5. Далеч от дома отборът е играл 1 двубой до момента, в който е записал една загуба, при голова разлика 0-4.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ница са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-10.

Аячо - Ница - преки срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, Аячо има спечеленa една победа, отбора на Ница е спечелил 3 успеха, а в един сблъсък двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 2-9. В последните 2 двубоя пред своите почитатели с отбора на Ница, Домакините от Аячо нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Аячо записа равенство в последния си мач в Франция, а на своя стадион е с 3 поредни поражения.

Отборът на гостите постигна успех в предишния си двубой в шампионата, а като гост допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.