Обосновани Футболни Прогнози

Фулъм - Арсенал

24 Август 2013 - 14:45
Фулъм
Арсенал
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
1 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните отбори на Фулъм и Арсенал от 2-ия кръг на футболното първенство в Англия в Премиършип.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Фулъм

Домакините са на 6-та позиция в таблицата с 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като имат голова разлика 1-0. На собствения си стадион Котиджърс все още няма изиграна среща до момента, като все още не е успял да се разпише във вратата на своите гости и все още не е позволил да му отбележат нито един гол в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Премиършип съставът на Фулъм има записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Арсенал

Гостуващият състав на Арсенал се намира на 16-то място в таблицата с временното класиране без записана точка, след 1 загуба, като има отрицателна голова разлика 1-3. Далеч от дома отборът все още не е изиграл нито един мач до момента, като все още не се е разписал във вратата на противниците си и все още не е инкасирал нито едно попадение във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Артилеристите са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 9-5.

Фулъм - Арсенал - преки мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, тимът на Фулъм има спечеленa една победа, отбора на Арсенал също е спечелил 1 победа, а 3 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 8-8. В предишните 2 мача у дома срещу състава на Топчиите, футболистите на Фулъм имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Фулъм е с 2 поредни победи в първенството, а у дома е с 4 последователни загуби.

Отборът на гостите има загуба в предишната си среща в шампионата на Англия, а като гост е с 4 последователни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.