Обосновани Футболни Прогнози

Газ Метан Медиаш - Васлуй

12 Август 2013 - 20:30
Газ Метан Медиаш
Васлуй
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Лига I на Румъния между футболистите на Газ Метан Медиаш и Васлуй.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Газ Метан Медиаш

Играчите на Газ Метан Медиаш се намират на 17-та позиция в таблицата без нито една точка, след 3 поредни загуби на старта на новия сезон, като в изиграните общо 3 мача имат голова разлика 2-5. На домашна сцена тимът на Газ Метан Медиаш е изиграл един двубой досега, в който има 1 загуба, отбелязал е един гол в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига I тимът на Газ Метан Медиаш има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Васлуй

Гостуващият състав на Васлуй е 4-ти във временното подреждане с 6 точки, след 2 победи и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 3 двубоя има голова разлика 6-3. Далеч от дома отборът е играл един двубой досега, в който е записал 1 загуба, при голова разлика 0-2.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Васлуй са записали 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 13-5.

Газ Метан Медиаш - Васлуй - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, Газ Метан Медиаш е спечелил 1 победа, Васлуй е спечелил 2 успеха, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 3-9. В предишните 2 срещи на своя терен с Васлуй, футболистите на Газ Метан Медиаш са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 загуби в първенството на Румъния, а у дома допусна загуба в последната си среща.

Отборът на гостите има успех в предишната си среща в Румъния, а на чужд терен има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.