Обосновани Футболни Прогнози

Хьодд - Фредрикстад

4 Август 2013 - 19:00
Хьодд
Фредрикстад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес мисля да се спра на срещата от 17-ия кръг на текущият сезон в Адеколиген на Норвегия между футболните състави на Хьодд и Фредрикстад.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Хьодд

Играчите на тима домакин са на 6-та позиция в класирането с 27 точки, постигнати след 8 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 16 двубоя са реализирали 21 гола в противниковата врата и са инкасирали 16 гола в мрежата си. На собствения си терен съставът на Хьодд е играл 7 срещи досега, в които е записал 4 победи и 3 загуби, при голова разлика 7-7.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Хьодд е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Фредрикстад

Съставът на гостите от Фредрикстад се намира на 9-та позиция в класирането с актив от 22 точки, натрупани след 7 победи, едно равенство и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи има отрицателна голова разлика 23-24. Навън отборът е изиграл 8 мача до момента, в които има 3 победи и 5 загуби, при голова разлика 6-13.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Фредрикстад има на сметката си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Хьодд - Фредрикстад - преки срещи

В предишната среща между двата състава, Хьодд не е спечелил нито една победа, а отбора на Фредрикстад има записанa една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Хьодд постигна реми в предишния кръг в шампионата на Норвегия, а у дома е с 2 поредни поражения.

Отборът на гостите е в серия от 3 поражения в първенството на Норвегия, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.