Обосновани Футболни Прогнози

Газовик Оренбург - Динамо Санкт Петербург

7 Август 2013 - 16:00
Газовик Оренбург
Динамо Санкт Петербург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за футболния сблъсък между футболните тимове на Газовик Оренбург и Динамо Санкт Петербург от 7-ия кръг на сезона в Русия в Първа Дивизия.

Време е за статистиката за днешния сблъсък:

Газовик Оренбург

Домакините от Газовик Оренбург са 6-ти в класирането с актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са успели да вкарат 6 гола и са получили 4 попадения в своята мрежа. У дома Газовик Оренбург е изиграл 3 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и все още няма загуба у дома, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 2 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Газовик Оренбург е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 4 попадения от противниковите футболни отбори.

Динамо Санкт Петербург

Гостуващият отбор на Динамо Санкт Петербург се намира на 15-то място в таблицата с актив от 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 срещи е успял да вкара 3 гола и е инкасирал 7 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 2 срещи, в които има 2 последователни поражения, при голова разлика 2-6.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Динамо Санкт Петербург има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 3 попадения и са получили 7 попадения от играчите на противниците си.

Газовик Оренбург - Динамо Санкт Петербург - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Газовик Оренбург допусна загуба в предишната си среща в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 равни срещи.

Отборът на Динамо Санкт Петербург записа реми в предишния кръг в шампионата на Русия, а като гост е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.