Обосновани Футболни Прогнози

Лиферинг Залцбург - Алтах

6 Август 2013 - 19:30
Лиферинг Залцбург
Алтах
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
5 - 1
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес мисля да дам прогноза за футболния сблъсък от поредния кръг на футболното първенство в Австрия в турнира Ерсте Лига между тимовете на Лиферинг Залцбург и Алтах.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Лиферинг Залцбург

Домакините заемат върха във временното подреждане с актив от 9 точки, след 3 последователни победи от началото на новия футболен шампионат, като в изиграните 3 мача имат голова разлика 11-3. На домашна сцена Лиферинг Залцбург е играл 2 срещи, в които е записал 2 поредни успеха, при обща голова разлика 7-1.

В последните си 3 изиграни мача в първенството съставът на Лиферинг Залцбург е записал само победи и доказват, че са в чудесна форма, при голова разлика 11-3.

Алтах

Гостуващият тим на Алтах е трети в таблицата с временното класиране с общ сбор от 9 точки, след 3 успеха от старта на новото първенство, като в изиграните общо 3 срещи има голова разлика 8-3. Навън съставът има един мач, в който е записал една победа, реализирал е 4 попадения в мрежата на приемащите го състави и е позволил да му вкарат само едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Алтах е постигнал 6 победи и доказват, че се намират прекрасна форма, при обща голова разлика 15-5.

Лиферинг Залцбург - Алтах - директни мачове

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е с 3 последователни успеха в Австрия, а при домакинствата си е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите е с 6 последователни победи в Австрия, а далеч от дома е с 3 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.