Обосновани Футболни Прогнози

Хвидовре - АБ Гладсаксе

18 Август 2013 - 14:00
Хвидовре
АБ Гладсаксе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
4 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя от 4-ия кръг на първенството в Дания в турнира Първа Дивизия между отборите на Хвидовре и АБ Гладсаксе.

Стига приказки време е за статистиката за днешната среща:

Хвидовре

Играчите на домакините заемат 6-то място в класирането с общ сбор от 4 точки, постигнати след 1 победа, едно равенство и една загуба от старта на първенството, като в изиграните 3 срещи имат положителна голова разлика 5-4. На домашна сцена отборът на Хвидовре е изиграл 2 двубоя до момента, в които има едно равенство и една загуба и все още няма победа у дома, отбелязал е 2 попадения във вратата на съперниците си и е получил 3 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Хвидовре е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 13 получени гола.

АБ Гладсаксе

Тимът на гостите от АБ Гладсаксе се намира на 10-та позиция в класирането с актив от 3 точки, след една победа и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 3 двубоя има отрицателна голова разлика 4-8. Като гост тимът има 2 двубоя до момента, в които има една победа и 1 загуба, при голова разлика 3-5.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на АБ Гладсаксе има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 12 гола.

Хвидовре - АБ Гладсаксе - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, Хвидовре е спечелил 2 успеха, състава на АБ Гладсаксе е записал една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 7-7. В предишните 2 срещи на своя терен с АБ Гладсаксе, Домакините от Хвидовре са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Хвидовре постигна победа в последния кръг в шампионата, а на своя стадион стигна до реми в предишната си среща.

Тимът на АБ Гладсаксе има поражение в последния кръг в първенството на Дания, а като гост постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.