Обосновани Футболни Прогнози

Чапекоензе SC - Гуаратингета SP

10 Август 2013 - 22:20
Чапекоензе SC
Гуаратингета SP
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе насочено от коефициентите в футболния мач от 14-ия кръг на текущото първенство в Бразилия в Серия Б между футболните тимове на Чапекоензе SC и Гуаратингета SP.

Стига приказки време е за информацията за днешния двубой:

Чапекоензе SC

Чапекоензе SC са втори в класирането с общ актив от 29 точки, от 9 победи, 2 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 мача са вкарали 29 гола и са инкасирали 12 попадения в мрежата си. Пред своите привърженици Чапекоензе SC има 5 двубоя, в които е записал 4 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Чапекоензе SC имат в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите съперници 13 гола и са инкасирали 7 попадения от съперниците си.

Гуаратингета SP

Гостуващият отбор на Гуаратингета SP е 14-ти в класирането с 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 13 двубоя е успял да вкара 17 гола в противниковата врата и е инкасирал 22 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е играл 7 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 5 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата мрежа и е получил 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Чаплите от долината са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 8 попадения и са инкасирали 5 попадения от футболистите на противниците си.

Чапекоензе SC - Гуаратингета SP - преки мачове

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Чапекоензе SC е с 2 последователни успеха в първенството на Бразилия, а у дома е в серия от 4 успеха.

Съставът на Гуаратингета SP допусна загуба в последната си среща в шампионата на Бразилия, а при визитите си е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.