Обосновани Футболни Прогнози

Кьолн - Сандхаузен

17 Август 2013 - 14:00
Кьолн
Сандхаузен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да пиша за двубоя между Кьолн и Сандхаузен от поредния кръг на шампионата в Втора Бундеслига на Германия.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Кьолн

Домакините са на 13-та позиция в таблицата с 3 точки, след 3 последователни равенства на старта на новото първенство, като в изиграните общо 3 мача са отбелязали 3 попадения и са инкасирали 3 попадения в мрежата си. На домашна сцена Кьолн е изиграл 1 двубой до момента, в който има 1 равенство, при обща голова разлика 1-1.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига футболистите на Еф Це имат в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Сандхаузен

Гостуващият състав на Сандхаузен заема 15-та позиция в таблицата с временното класиране с 2 точки, след 2 равенства и 1 загуба от започването на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните 3 срещи е реализирал 2 гола в противниковата врата и е получил 3 гола в мрежата си. Като гост отборът има 1 мач до момента, в който има 1 загуба, при голова разлика 0-1.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Сандхаузен има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 попадения и са инкасирали 8 попадения.

Кьолн - Сандхаузен - преки двубои

В предишните 2 изиграни срещи между двата състава, съставът на Кьолн не е спечелил нито една победа, състава на Сандхаузен също не е спечелил нито 1 победа, а в 2 мача двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 1-1. В предишната среща у дома срещу отбора на Сандхаузен, играчите на Кьолн нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Кьолн е с 3 равенствa в Германия, а на своя стадион записа равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите от Сандхаузен стигна до равенство в последната си среща в Германия, а на чужд терен е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.