Обосновани Футболни Прогнози

Бохемианс - УК Дъблин

2 Август 2013 - 21:45
Бохемианс
УК Дъблин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще се проведе двубоя между тимовете на Бохемианс и УК Дъблин от 23-ия кръг на футболния шампионат от Висшата Дивизия на Ирландия.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Бохемианс

Бохс са 12-ти в класирането с общ сбор от 18 точки, събрани след 4 победи, 6 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните 22 двубоя са вкарали 18 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 36 попадения във вратата си. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици тимът е изиграл 11 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, вкарал е 7 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 21 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Бохс имат в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 5 попадения и са инкасирали 11 гола от футболистите на противниците си.

УК Дъблин

Гостуващият отбор на УК Дъблин е 10-ти във временното класиране с актив от 19 точки, натрупани след 5 победи, 4 равенства и 13 загуби от започването на сезона, като в изиграните 22 мача има голова разлика 32-51. Навън съставът е изиграл 11 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, при голова разлика 17-29.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на УК Дъблин е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 13-15.

Бохемианс - УК Дъблин - преки срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Бохемианс е постигнал 3 успеха, отбора на УК Дъблин има постигнатa една победа, а в един двубой двата тима са си поделили точките, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи на своя стадион с УК Дъблин, футболистите на Бохемианс са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Бохемианс стигна до равенство в последния кръг в първенството, а на собствения си терен записа реми в последния си мач.

Тимът на гостите от УК Дъблин има неуспех в последния кръг в първенството, а при гостуванията си постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.