Обосновани Футболни Прогнози

Челтнъм Таун - Родъръм Юнайтед

30 Декември 2011 - 21:45
Челтнъм Таун
Родъръм Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес на Абби Бизнес Стейдиъм ще се проведе футболния сблъсък между тимовете на Челтнъм Таун и Родъръм Юнайтед от 23-ия кръг на сезона във Втора Лига на Англия.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

Челтнъм Таун

Футболистите на отбора домакин са втори в класирането с актив от 43 точки от 13 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя имат положителна голова разлика 34-20. Като домакин отборът е изиграл 11 мача, в които има 7 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 16 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 6 гола в собствената си мрежа.

В последните си 6 мача във Втора Лига играчите на Челтнъм Таун са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 3 получени гола.

Родъръм Юнайтед

Отборът на гостите от Родъръм Юнайтед заема 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 34 точки, натрупани след 9 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи има голова разлика 38-35. На чужд терен съставът е изиграл 12 двубоя досега, в които има 4 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 24-24.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Родъръм Юнайтед е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 10-6.

Челтнъм Таун - Родъръм Юнайтед - преки двубои

В предишните 4 сблъсъка между двата противника, отборът на Челтнъм Таун не е спечелил нито 1 победа, отбора на Родъръм Юнайтед е постигнал 1 пълен успех, а 3 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 6-8. В последните 2 срещи у дома с отбора на Родъръм Юнайтед, футболистите на Челтнъм Таун са записали 2 равенства по 1-1 през 2009 и през Април тази година.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 поредни равни срещи в шампионата, след 5 поредни победи, а на собствения си терен записа равенство 0-0 с Шросбъри Таун в предишния си мач, след 3 поредни домакински успеха.

Съставът на гостите от Родъръм Юнайтед също записа равенство в последния си двубой в Англия - 0-0 като гост на Макълсфийлд Таун и е без поражение в последните си 5 визити - 2 победи и 3 равенства.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.