Обосновани Футболни Прогнози

Селтик - Глазгоу Рейнджърс

28 Декември 2011 - 21:45
Селтик
Глазгоу Рейнджърс
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 2.05
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от футболния сблъсък между отборите на Селтик и Глазгоу Рейнджърс от поредния кръг на шампионатa в Шотландската Премиер Лига. Келтите излизат срещу Рейнджърс на Селтик Парк.

Информацията за днешния сблъсък:

Селтик

Играчите на отбора домакин са 2-ри в класирането с 47 точки от 15 победи, 2 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 20 мача са реализирали 40 попадения в противниковата врата и са получили 15 гола в мрежата си. Като домакин тимът на Селтик има 10 двубоя досега, в които е с 8 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 23-5.

В последните си 6 официални мача в Премиер Лигата отборът на Келтите има на сметката си само победи при голова разлика 13-2 и показва, че се намира в чудесна форма.

Глазгоу Рейнджърс

Гостуващият отбор на Глазгоу Рейнджърс заема върха в класирането с актив от 48 точки, събрани след 15 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 20 мача е успял да вкара 37 гола във вратата на противниците си и е допуснал 11 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 10 мача досега, в които е записал 8 победи и 2 загуби, отбелязал е 19 попадения в противниковата врата и е получил 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Премиер Лига тимът на Плюшените мечета има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-5.

Селтик - Глазгоу Рейнджърс - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата противника, Келтите са постигнали 2 победи, отбора на Глазгоу Рейнджърс също е спечелил 2 мача, а в една среща двата състава не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 8-7. В предишните 2 мача пред своите привърженици срещу тима на Глазгоу Рейнджърс, Домакините от Селтик са постигнали една победа и 1 загуба, като спечелиха с класическото 3-0предишното си домакинство за първенството през Февруари тази година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е с 8 поредни успеха и 11 мача без загуба в първенството, а на своя стадион е в серия от 4 поредни успеха и 7 победи и 1 реми в последните си 8 домакинства.

Съставът на гостите неочаквано загуби с 1-2 като гост на Сейнт Мирън в предишния си мач в Шотландия и е с 2 загуби в последните си 3 визити.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 2.05 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.