Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Бирмингам

19 Декември 2011 - 21:45
Кристъл Палас
Бирмингам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния сблъсък от 23-ия кръг на футболното първенство в Английската Чемпиъншип между съставите на Кристъл Палас и Бирмингам.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Кристъл Палас

Домакините от Кристъл Палас са 12-ти във временното подреждане с актив от 30 точки след 8 победи, 6 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 21 двубоя са реализирали 21 попадения и са получили 20 гола във вратата си. На своя стадион Селхърст Парк Кристъл Палас е изиграл 10 срещи, в които има 3 победи, 6 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Кристъл Палас имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3-8.

Бирмингам

Гостуващият тим на Бирмингам е 14-ти във временното подреждане с 29 точки, събрани след 8 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя има положителна голова разлика 26-22. Далеч от дома отборът е играл 10 двубоя досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Бирмингам имат 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 и получени 8 гола.

Кристъл Палас - Бирмингам - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, съставът на Кристъл Палас няма спечелена нито една победа, Бирмингам има 3 успеха, а в 2 двубоя двата съперника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 1-4. В предишните 2 мача пред своите фенове с Бирмингам, Домакините от Кристъл Палас нямат победа - едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Кристъл Палас постигна победа с 1-0 като гост над Нотингам Форест в последния кръг в шампионата на Англия и прекъсна серията си от 7 мача без пълен успех в Чемпиъншип, а у дома е в серия от 4 поредни равни срещи.

Съставът на гостите спечели победа с 2-1 у дома над Донкастър в предишния кръг в шампионата на Англия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби от Кардиф и Хъл Сити.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.