Обосновани Футболни Прогнози

Фулъм - Манчестър Юнайтед

21 Декември 2011 - 22:00
Фулъм
Манчестър Юнайтед
Прогноза: 2
Коефициент: 1.73
0 - 5
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния мач между Фулъм и Манчестър Юнайтед от 17-ия кръг на шампионата в Английската Премиършип. Треньорът на домакините Мартин Йол извежда своите играчи срещу Червените дяволи на домашния стадион Крейвън Котидж.

Време е за информацията за днешната футболна среща:

Фулъм

Домакините са 11-ти в класирането с актив от 18 точки, натрупани след 4 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 мача са успели да отбележат 18 гола в противниковата врата и са допуснали 18 попадения в мрежата си. На домашна сцена Фулъм е играл 8 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-9.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип отборът на Белоснежните има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 5 попадения и са инкасирали 6 гола.

Манчестър Юнайтед

Гостуващият тим на Манчестър Юнайтед заема второ място в класирането с 39 точки, събрани след 12 победи, 3 равенства и една загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 16 срещи има положителна голова разлика 37-14. Като гост тимът има 8 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и все още няма поражение навън, при голова разлика 14-3.

В предишните си 6 официални срещи в Премиършип футболистите на Манчестър Юнайтед имат на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика 10-2.

Фулъм - Манчестър Юнайтед - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата тима, Фулъм има записани 2 успеха, тима на Манчестър Юнайтед също е спечелил 2 успеха, а 1 мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-7. В последните 2 мача на своя терен срещу Манчестър Юнайтед, футболистите на Фулъм са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините спечели с 2-0 у дома над Болтън в предишния кръг в първенството на Англия и е с 2 поредни победи на своя стадион.

Отборът на Манчестър Юнайтед е в серия от 3 поредни победи в шампионата, а далеч от дома е в серия от 4 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.73 Резултат: 0 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.