Обосновани Футболни Прогнози

Подбескидзе - ГКС Белхатов

9 Декември 2011 - 19:00
Подбескидзе
ГКС Белхатов
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Подбескидзе и ГКС Белхатов от поредния кръг на футболното първенство в Полската Екстракласа.

Фактите за предстоящия сблъсък:

Подбескидзе

Подбескидзе са 10-ти в класирането с актив от 20 точки от 5 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача имат голова разлика 14-19. У дома съставът на Подбескидзе е изиграл 8 срещи, в които има 2 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-7.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Подбескидзе е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

ГКС Белхатов

Съставът на гостите от ГКС Белхатов заема 13-та позиция в таблицата с временното подреждане с 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача има голова разлика 20-19. Като гост отборът има 8 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 6 загуби и все още не е записал нито една победа навън, отбелязал е 5 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата.

В предишните си 6 официални срещи в Екстракласата футболистите на ГКС Белхатов имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-7.

Подбескидзе - ГКС Белхатов - преки срещи

В последният сблъсък между двата тима ГКС Белхатов спечели убедително с 6-0 домакинството си срещу Подбескидзе през Август тази година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Подбескидзе постигна победа с 2-0 като гост на Ягиелония Бялисток в последния кръг в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 равенства и 4 мача без поражение.

Отборът на гостите стигна до равенство 1-1 у дома с Рух Хожув в предишния си двубой в шампионата на Полша, а като гост допусна поражение с 1-2 от Краковия Краков в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.