Обосновани Футболни Прогнози

Хъл Сити - Бирмингам

7 Декември 2011 - 21:45
Хъл Сити
Бирмингам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 21-ия кръг на първенството в Чемпиъншип на Англия между тимовете на Хъл Сити и Бирмингам.

Фактите за днешния футболен двубой:

Хъл Сити

Играчите на домакините са на 9-та позиция в класирането с актив от 30 точки, постигнати след 9 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи имат голова разлика 21-21. У дома съставът на Тигрите е играл 9 мача досега, в които има 5 победи и 4 загуби, при голова разлика 11-11.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Хъл Сити имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Бирмингам

Гостуващият отбор на Бирмингам заема 14-та позиция в таблицата с временното подреждане с 26 точки от 7 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача има голова разлика 23-19. Далеч от дома съставът е изиграл 9 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 12 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 16 гола в мрежата.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип съставът на Бирмингам е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като е вкарал 5 гола и е инкасирал 6 попадения в своята врата.

Хъл Сити - Бирмингам - преки мачове

В последните 2 играни сблъсъка между двата тима, отборът на Хъл Сити е постигнал една победа, а отбора на Бирмингам също има една победа, при обща голова разлика 3-2. В последната среща пред своите почитатели с отбора на Сините на ниво Чемпиъншип, играчите на Хъл Сити спечелиха с 2-0 през Февруари 2007 година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Хъл Сити спечели с 2-1 у дома над Лестър в предишния кръг в първенството и прекъсна сериите си от 2 поредни загуби в шампионата и 2 поражения на своя стадион.

Отборът на гостите допусна загуба с 0-1 като гост на Кардиф в последния си мач в Англия и е без победа далеч от дома вече в 3 поредни срещи - 1 реми и 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.