Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Кристъл Палас

6 Декември 2011 - 21:45
Барнзли
Кристъл Палас
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между тимовете на Барнзли и Кристъл Палас от поредния кръг на текущият шампионат в Чемпиъншип на Англия. Йоркширците излизат срещу противниковия футболен отбор на Палас на домашния си стадион Оукуел.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Барнзли

Футболистите на състава домакин се намират на 13-то място във временното подреждане с общ актив от 27 точки от 7 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 мача имат голова разлика 25-25. У дома тимът на Червените е играл 9 срещи, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 9 попадения в мрежата.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Барнзли имат в актива си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11-9.

Кристъл Палас

Отборът на гостите от Кристъл Палас се намира на 12-та позиция в таблицата с временното класиране с 27 точки, записани след 7 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи е реализирал 19 гола в противниковата врата и е получил 18 гола в собствената си мрежа. При визитите си съставът има 9 двубоя до момента, в които е записал 4 победи и 5 загуби, при голова разлика 10-12.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Кристъл Палас са постигнали 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 1 и получени 6 гола.

Барнзли - Кристъл Палас - преки мачове

В последните 5 мача между двата противника, отборът на Барнзли е постигнал 2 победи, отбора на Кристъл Палас е с една победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 двубоя у дома срещу Кристъл Палас, Домакините от Барнзли са записали една победа и 1 равенство, като спечелиха с 1-0 последното си домакинство през Август 2010 година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Барнзли е с 3 поредни победи в първенството на Англия, а при домакинствата си е с 2 победи с общ резултат 4-1 над Хъл Сити и Донкастър.

Отборът на гостите е в серия от 2 поредни равни срещи в шампионата на Англия и е без победа вече 6 кръга, а далеч от дома е с 2 поредни загуби с общ резултат 0-5 от Кардиф и Лестър.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.