Обосновани Футболни Прогнози

Ювентус - Чезена

4 Декември 2011 - 16:00
Ювентус
Чезена
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболистите на Ювентус и Чезена от 13-ия кръг на сезона в Италия в турнира Серия А. Треньорът на домакините Антонио Конте извежда своите футболисти срещу играчите на Чезена на домашния си стадион Ювентус Арена.

Време е да предоставя информация за предстоящата среща:

Ювентус

Играчите на Ювентус заемат трета позиция във временното подреждане с актив от 26 точки след 7 победи и 5 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от началото на сезона, а в изиграните общо 12 двубоя има положителна голова разлика 22-10. Пред собствените си фенове тимът на Бианконерите е изиграл 6 мача досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, реализирал е 14 попадения в противниковата врата и е получил 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Ювентус има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като е вкарал 13 попадения и е инкасирал 7 гола в своята врата.

Чезена

Гостуващият тим на Чезена е 19-ти в класирането с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи е реализирал 6 гола в противниковата врата и е допуснал 13 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът има 5 двубоя досега, в които има 1 победа и 4 загуби, вкарал е едно попадение в мрежата на своите домакини и е позволил да му отбележат 6 гола в собствената врата.

В предишните си 6 официални мача в Серия А съставът на Чезена е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като футболистите му са вкарали 4 гола и са допуснали 6 попадения в своята мрежа.

Ювентус - Чезена - директни двубои

В последните 2 двубоя между двата съперника, съставът на Ювентус е спечелил една победа, състава на Чезена не е записал нито един успех, а един двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 5-3. В последната среща на своя стадион с тима на Чезена, футболистите на Ювентус победиха с 3-1 през Ноември 2010 година.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Ювентус стигна до реми 3-3 като гост на Наполи в последната си среща в Италия, след 4 поредни победи в първенството, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни успеха с общ резултат 5-1 над Фиорентина и Палермо.

Тимът на Чезена е с 2 поредни успеха в първенството на Италия, а като гост победи с 1-0 Болоня в предишния си двубой, след 4 поредни загуби на чужд терен без отбелязан гол.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.